Grassprieten met daarachter de voorkant van een villa

Over ons

Veilig en duurzaam wonen is opgericht in 2023. We vergelijken en selecteren producten. Daarmee willen we je helpen om keuzes te maken bij het beveiligen en verduurzamen van je huis. Zo creëer je een betere leefomgeving met minder gebruik van energie en grondstoffen en zorg je goed voor je geliefden én de planeet.

Onze Missie

Wij vinden dat duurzaam en veilig wonen niet alleen een trend is, maar een essentiële stap in de richting van een gezondere en veiligere toekomst voor iedereen in Nederland en België.

We informeren en inspireren mensen daarom graag over de ecologische- en financiële voordelen die een duurzaam en veilig huis heeft. Zodat mensen leren hoe ze hiermee aan de slag kunnen gaan. 

Een moderne huiskamer met een grijze bank een plant en twee houten bijzettafels

Ons team

Blonde vrouw die voor groene planten staat

Babette

Duurzaamheids- en veilligheidsspecialist

Babette helpt anderen graag met het verduurzamen en optimaliseren van hun woning. Ze heeft hier veel over geleerd nadat ze zelf meerdere huizen heeft verbouwd. In haar artikelen inspireert ze lezers graag met praktische tips over energiebesparing, milieuvriendelijkheid en het beveiligen van hun huis. 

Je kan Babette mailen op babette@veiligduurzaamwonen.nl

Vrouw die voor een groene achtergrond staat

Margret

Duurzaamheids- en veiligheidsspecialist

Margret heeft in verschillende verbouwingsprojecten ervaring opgedaan in duurzaamheid en besparen. Ze is altijd bezig met verbeteringen in huis. Ze deelt haar ervaring en helpt anderen graag met milieu- en budgetvriendelijke tips. 


Margret is bereikbaar op margret@veiligduurzaamwonen.nl